Med kvaliteten af de sange, som der spilles af På Vejen Igen, vil din nat blive meget livligere takket være vores udvalg af den bedste danske musik Fyn

Enhver form for danse musik på Fyn leverer vi. For at stoppe folk fra at falde i søvn, skal du give dem et stort udvalg af musik til at holde deres fødder dansende. For at få et af de største repertoirer af høj energisk danse musik på Fyn, så kontakt På Vejen Igen.

Vores duo kan spiller hits fra kunstnere som bl.a. Billy Ray Cyrus, Kim Larsen og De Nattergale. Disse sange og mange flere vil holde folk bevægende hele natten og gøre din festbegivenhed uforglemt! Ved at spille musik fra 60’erne til i dag, vil vi sørge for, at alle er ude af deres pladser! Lige gyldigt hvilken begivenhed du foretrækker at udnytte vores danse musik til, skal din næste sammenkomst være sjovt for alle inviterede uanset alder.

Hvis du vælger vores duo til at spille danse musik på Fyn til din begivenhed, kan du være sikker på, at vi vil give dig en god nats underholdene danse musik på Fyn kan.