Dinnermusik, når På Vejen Igen spiller og tonerne sikre dig et vellykket middagsarrangement. Med toner fra god dinnermusik

Leder du efter dinnermusik til maden eller til festen, så tag et kig forbi På Vejen Igen’s hjemmeside. Vi er et rockorkester og musikalsk duo bestående af Kim og Frede, en rockmusiker og en suppe-steg-og-is musiker. På vores hjemmeside finder du live optagelser af hvordan vi lyder, samt billeder og et uddrag af vores repertoire.

Med vores blandede baggrund i både blues, rock og danske hits har vi helt sikkert et program der passer til jer. Bare fortæl os hvilke numre I kan lide at lytte til, så spiller vi dem og andre numre som I sikkert vil sætte pris på.

Til middagen spiller vi afdæmpet dinnermusik og indimellem et par stille sange, men aldrig højere end at I kan snakke sammen. Skal der holdes taler og skåler spiller vi selvfølgelig gerne nogen festlige toner til. Kort sagt, skal du bruge musik til din middag eller fest, så er vi det rigtige valg.

Er du interesseret i at høre mere om På Vejen Igen’s dinnermusik, så ring eller skriv til os. Vi glæder os til at spille til din fest!