Festmusiker i Nyborg en duo ‘På Vejen Igen’ spiller alle dine musikønsker, som kun festmusiker i Nyborg kan

Festmusiker i Nyborg  ved at en succesfuld fest kræver planlægning for at skabe den rigtige atmosfære for dine gæster. Ikke mindst skal musikken være i orden. En vigtig del af det er at hyre en festmusiker der kan ramme tonen til både middag og dans. På Vejen Igen er en musikalsk duo med masser af erfaring og et stort repertoire af sange.

Musikerne Kim og Frede er begge velbevandrede i alle musik genrer og spiller gerne jeres ønsker. Der er både mulighed for suppe-steg-og-is og rock/blues hits eller begge dele. Det kommer helt an på hvad I har lyst til at lytte til. På Vejen Igen spiller numre der passer til anledningen. Vi spiller afdæmpet til middag og spiller så op til dans med mere energi.

Som festmusiker i Nyborg har vi spillet til koncerter, danse haller, selskabslokaler og private fester. Kort sagt har vi prøvet det meste og vi ved hvad der skal til for at skabe en god fest. Som professionelle musikere gør vi vores for at du får fuld valuta for pengene. Vi er sikre på at vi kan være med til at gøre din fest til årets fest!

Er du interesseret i at høre mere om hvad vi tilbyder som festmusiker, så klik ind på vores hjemmeside og læs mere!