Hvem er vi?

KIM TOFT CALOV

Årgang 1960. Fattede guitaren første gang som 15-årig, og siden har den hængt om halsen på mig. Jeg har gennem årene spillet i diverse blues-rock-bands. Jeg begyndte ”karrieren” i Nyborg-bandet “Rock Expressen”, og fortsatte i Faaborg-bandet “No Compromise”.  Jeg har spillet med showbandet “Rustik Band” fra Nyborg og jeg spiller stadig rock, soul og blues i forskellige jamsessions. Jeg er i efteråret 2009 blevet guitarist i det gamle hæderkronede Nyborg tresserband “The Souls”.

Hjemme på hylden står musik fra fem årtier, hovedsageligt musik fra 70´ernes store blues og rock bands: Eric Clapton, Creedence Clearwater Revival, Deep Purple m.fl.. Der er dog også plads til dansk rock, moderne jazz og kvalitets-pop.

FREDE

FREDE CHRISTENSEN

Årgang 1959. Jeg har det musikalske fra min far og min farmor. Jeg startede med en harmonika som 5-årig, og som 11-årig fik jeg mit første orgel. Foråret 1973 spillede jeg for første gang til en fest – kun 13 år gammel. Jeg har siden spillet til bryllup og barnedåb i samme familie, – og 25 år senere spillede jeg så til deres sølvbryllup og deres børns bryllup. Jeg har spillet til alle slags fester gennem årene.Min musikstil har altid været ”suppe, steg og is”, med vægt på danske solister som John Mogensen, Kim Larsen, Shubidua og Bamses Venner m.m. Jeg har tidligere spillet keyboard i showbandet ”Rustik Band” fra Nyborg, som havde et stort repertoire indenfor pop, rock og country. For at kunne tilgodese egne og andres krav til en god aften med tidens rytmer, har jeg løbende skiftet ”maskinparken” ud, og jeg spiller i dag på et af de mest avancerede keyboards der findes på markedet.

Hvordan lyder vi?

Vi er ved at lægge noget nyt musik ind….. Vi  sender gerne en demo cd til jer mens arbejdet står på.

       I mellemtiden ta`et kik på hjemmesiden ( www.fc-festmusik.dk ) hvor der ligger en del lydfiler.

Hilsen Kim og Frede