Går du efter suppe, steg og is musik leverer vi varen. På Vejen Igen har erfaringen og rutinen der sikrer dig velklingende klassik suppe, steg og is musik

Suppe, steg og is musik skal du holde fest for en større forsamling eller er der en anden festlig anledning, som for eksempel fødselsdag eller sølvbryllup og vil du gerne have live musik i suppe, steg og is musik genren, så tage et kig forbi På Vejen Igen’s hjemmeside.

Vi er en musikalsk duo bestående af Kim og Frede, og vi har årtiers erfaring i at spille alle dine danske yndlingsnumre. Frede har spillet siden 1973 og spiller gerne danske solister og bands som Shubidua, John Mogensen og Kim Larsen. Kim er rockmusiker men også med baggrund i blues, så vi har et alsidigt repertoire der nok skal ramme tonen med ethvert publikum.

Med os får du en professionel optræden hvor vi sætter stemningen, hvad enten det er afdæmpet dinnermusik eller fest og danse musik med fuld knald på. Det eneste du behøver at gøre er at fortælle os hvad du ønsker, så spiller vi! Vi er friske på improvisation undervejs, for eksempel hvis nogen af gæsterne har lyst til at synge en sang eller ved at spille festlige toner til skåler og taler.

Er du interesseret i at høre mere om vores suppe, steg og is musik og vores øvrige repertoire, så klik ind på vores hjemmeside og lyt og læs mere om vores suppe steg og is musik  Vis ses!